Regionchef Mitt till Lernia

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Brinner du för att utveckla människor och affärer?

I så fall kan du vara den vi söker i rollen som Regionchef till Lernia

Vad behöver du fokusera på som Regionchef?
Som regionchef i Stockholm ansvarar du för att driva och utveckla Lernias affärer inom området bemanning och rekrytering. Du bidrar aktivt till utveckling av såväl befintliga som nya kundrelationer, omsättning och lönsamhet. Då regionchefen har ett helhetsansvar för affärsverksamheten i sitt område har du en viktig roll i att leda och delta i projekt inom koncept- och affärsutveckling. Du kommer även att ansvara för utveckling av regionens leveransorganisation. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har fullt resultat- och personalansvar för din region. Till din hjälp har ett antal underställda direktrapporterande chefer.

Lernia befinner sig i en mycket spännande fas med hög förändringstakt och många framtidssatsningar. Genom vår historik och bredd har vi fått förtroendet att arbeta med flera av de största företagen i Sverige.

Vi är ett engagerat team och det finns stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Lernia genomsyras av en positiv och kreativ kultur. Du kommer att jobba med stort eget ansvar.

Vi finns där våra kunder finns vilket självklart innebär en del resor, främst i Mälardalen och Stockholmsområdet.

Vad har du för erfarenhet och bakgrund?
Du har förankring i näringslivet och har arbetat affärsinriktat i minst 10-15 år med dokumenterat goda affärsresultat. Du har stor erfarenhet av att leda genom andra chefer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen eller komplex tjänsteförsäljning alternativt arbetat inom konsult- och managementföretag.

Du har akademisk relevant utbildning, förmodligen inom ekonomi eller marknadsföring. Självklart har du körkort då det förekommer resdagar i tjänsten.

Vem söker vi?
Du är en resultatinriktad relationsskapare och arbetar proaktivt med att utveckla medarbetare, kunder och affärer. Du arbetar strategiskt och målinriktat och drivs av affären. Som person är du affärsmässig och vill vara med att driva företagets arbete framåt.

Vidare är du positiv till din läggning och har lätt för att samarbeta med stort engagemang, ansvar och driv för dina arbetsuppgifter.

Du har förmåga till en övergripande helhetssyn och att ta ansvar för att effektivisera verksamheten.

Som person får du lätt förtroende av kunder och medarbetare. Du är en inspirerande ledare som anammar ett coachande förhållningssätt i din ledarstil där du får med dig medarbetarna mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett etablerat företag med god stämning och gott renommé där du har möjlighet att påverka. Vi har marknadsmässiga anställningsvillkor, flexibla arbetstider och tjänstebil. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med placering på Lernias HK (World Trade Center) i Stockholm.

Ansökan och mer information
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta divisionschef Jörgen Mattsson per mail: jorgen.mattsson@lernia.se eller ringa Maria Widerberg, rekryteringsansvarig på telenr: 072-2540287 eller maila: maria.widerberg@lernia.se

Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra arbetsuppgifter, samtidigt är en av våra grundläggande värderingar lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag. Ange också var du först såg annonsen.

OBS! Vi tar enbart emot ansökningar direkt via vår hemsida.

Sista ansökningsdag är 2016-11-06.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning.

Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.