Regional Kommersiell Account Manager

Om jobbet

Regional Kommersiell Account Manager

Restaurang och Storhushåll

Som Regional Kommersiell Account Manager inom Restaurang & Storhushåll arbetar du strategiskt och självständigt mot grossister och slutkunder. Du kommer även vara ansvarig för bearbetningen av kedjekunder samt industri i din region. Regionen innefattar i huvudsak Stockholm, Södermans län, Västmanlands län, Örebro och Uppsala med omnejd. Lämplig bostadsort är Storstockholm med omnejd.

Ditt ansvar
är att skapa tillväxt samt lönsamhet inom din region genom att utbilda, utveckla och coacha grossisternas arbete med vårt segment. Göra slutkundsbesök samt nykundsbesök. Tjänsten ställer krav på förmåga att kunna arbeta självständigt, långsiktigt och strukturerat för att maximera lönsam tillväxt.
Du skall identifiera möjligheter till nya affärer, produkter och samarbeten genom att aktivt bevaka och bearbeta regionen. Du kommer utveckla större befintliga kunder och genom ditt strategiska arbete nå ut på hela marknaden. Du kommer även medverka och synas med grossisterna på kundträffar, mässor mm.

Din profil:
  • Som person är duaffärsorienterad och resultatorienterad, har en stark drivkraft och har mycket bra planerings- och samarbetsförmåga.
  • Vi ser gärna att du har ett stort matintresse - Passion for Food.
  • Du har bra presentationsteknikoch vana att skapa samt hålla presentationer inför grupp.
  • Du delar gärna med dig av dinaerfarenheter till gruppen för att nå regionens mål.
  • Du är en prestigelös lagspelaresom sätter teamet främst.
  • Du är tävlingsinriktad ocharbetar för att nå och överträffa satta mål.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete med kända varumärken och produkter av hög kvalitet i ett intressant och utvecklande företag. Du kommer ingå i ett säljteam med 6 account manager som arbetar mot Restaurang och Storhushåll och du rapporterar till Business Manager Foodservice.

Kontakt

Vill Du veta
mer om tjänsten är Du välkommen att ringa Business Manager Foodservice Christian
Gustafsson på tel.nr 076-849 98 26.

Intervjuer
för denna tjänst kommer ske i januari.

Välkommen med ansökan!

Continental Foods Sverige har välkända och etablerade varumärken inom den svenska dagligvaruhandeln samt foodservice bestående av restauranger, skolor etc. Continental Foods Sverige, med huvudkontor i Lund, har ett brett produktsortiment som varierar från såser och soppor till desserter, flytande fonder och buljonger. Våra främsta varumärken i Sverige är Blå Band, Varma
Koppen, Bong och Bong Touch of Taste.
Mer information finns på www.continentalfoodservice.se
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!