Regional försäljningschef sökes till ett av sveriges största larmföretag, Stockholm

Rekry AB · Försäljning · 19 nov

Om jobbet

Vi söker nu en regional försäljningschef till ett av sveriges största larmföretag. Även om du är i början av din karriär kan detta vara chansen för dig.

Som regional försäljningschef i Stockholm tar du över befintliga kontor samt fortsätter den planerade expansionen med stort engagemang och driv. Du kommer att arbeta aktivt med såväl rekrytering, säljutbildning som coachning av säljcheferna och stöd till dem.

Du kommer att ha fullt ansvar för din region gällande rekrytering, budget och försäljningsresultat. Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige. Vi ser att du är en person som trivs med mycket ansvar, beslutsfattande samt står upp för både bra och dåliga resultat.

Eftersom vi just nu är inne i en expansiv fas kommer mycket av din tid till en början att ligga på rekrytering och utbildning av din personal. Rollen kräver ett stort engagemang och intresse av att se människor lyckas och veta att du kommer att vara en stor del av deras framgång.

Vår största del av försäljningen sker på eftermiddagar och kvällar. Du kommer därför alltid att vara tillgänglig sena kvällar men sällan på morgonen.

Kompetenskrav

Du har tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat och erfarenhet av en ledande position. Har du arbetat med Doorsales är det en merit men inget krav såvida du har annan relevant försäljningserfarenhet. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
  • Stora möjligheter att växa inom företaget.
  • Ledarskapsutbildning samt vidareutbildning inom sälj.
  • Kollegor som vill se dig lyckas.
  • Inspirerande ledare som har varit i samma situation som dig.
  • Möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar.
  • Fast lön och provision
Som medarbetare i en nyckelposition hos oss är det viktigt att dela våra värderingar kring framgång, attityden till att lyckas och att alltid ha glädjen med sig till jobbet.

Ansökan

Låter det som din nya utmaning? Sänd in din iasnökan direkt då urval sker löpande.

Vi ser framemot att höra från dig!

OBS! Detta är en direktrekrytering.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget