Region Sales Manager till Guard Automation

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Guard Automation AB har stora ambitioner för tillväxt och söker efter en Region Sales Manager för vår kommande satsning i Stockholmsregionen och sydöstra regionen i Sverige. Som Sales Manager region öst kommer du att vara med på en spännande resa där du ansvarar för utvecklingen av Guards kunder och samarbetspartners. Du kommer att vara Guards dörröppnare till kunderna som t.ex. är vattenverk, reningsverk, biogasanläggningar, infrastruktur samt industrin. Till din hjälp har du stöd från tekniska specialister. Rollen innebär resor inom Stockholms och Mälardalsområdet. Du kommer även ha möjlighet att delta i månatliga möten med de övriga ingenjörerna på huvudkontoret i Sandefjord i Norge. Du kommer att utgå från hemmakontor alternativt företagshotell.

Vem är du?
Vi söker en ingenjör inom automation, systemintegration, eller annan relevant inriktning, gärna med erfarenhet av Scadasystem. Du har minst ett par års erfarenhet i din roll som ingenjör samt god försäljningserfarenhet med dokumenterade resultat. Viktigt är att du har en kommersiell ådra och ett stort tekniskt intresse samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och affärsinriktad och du har en naturlig förmåga att skapa förtroende.
Vi vill att du är en driven och ansvarfull person som ständigt vill nå resultat. Du är en person med stort engagemang som har en god förmåga att arbeta självständigt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Guard kan erbjuda dig ett mycket självständigt arbete i ett välrenommerat företag i starkt tillväxt. För rätt person är det här en fantastisk möjlighet att bli en del av en spännande resa med att bygga upp ett nytt distrikt där du kommer att spela en nyckelroll samt bli erbjuden goda utvecklingsmöjligheter.
Guards vision är att de ska vara bäst på det de gör. För att kunna vara det, måste de ha de bästa medarbetarna, de bästa produkterna och tjänsterna, och de skall vara de mest effektiva i förhållande till produktionen, då kommer resten av sig självt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Guard med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Kontakt

Ring Sofia Huhta, +4684523369

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Guard Automation AS är ett marknadsledande specialistföretag inom industriell automatisering. Företaget har mer än 30 års erfarenhet inom automation och affärsidén är att leverera standardiserade moderna driftskontroller och automationssystem med de bästa intuitiva användargränssnitten på marknaden. Guard har huvudkontoret i Porsgrunn/Sandefjord Norge med en omsättning på ca 200MNOK med en målsättning på 500MNOK innan 2020, och har idag ca 100 ingenjörer som dagligen arbetar med automation. Det överordnade målet är att bli en ledande systemintegrator inom våra utvalda branscher i Skandinavien. Vi har en stark organisation för att klara en kraftig organisk tillväxt och det är också planerat för uppköp för att nå vår målsättning att bli den ledande aktören i Skandinavien. Läs mer om företaget på www.guard.no