Regeringskansliet söker helpdesktekniker

Poolia IT · Data & IT · 23 okt

Om jobbet

Är du en serviceinriktad person som gillar att arbeta med problemlösning? Vi söker dig som har ett gediget intresse av IT. Du ser din framtid inom IT-branschen och vill utvecklas genom att arbeta som konsult ute hos vår kund Regeringskansliet som erbjuder en stimulerande arbetsmiljö.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Poolia IT. Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetet kommer att utföras på Regeringskansliets Kontaktcenter och gäller användarstöd till ca 5000 medarbetare, såväl lokalt i Stockholm samt globalt till ett hundratal utlandsmyndigheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen ingår att ta emot, registrera och dokumentera ärenden. Lösa uppkomna frågeställningar i direktkontakt, samt när så krävs, bedöma vilka ärenden som ska eskaleras till annan funktion. Du ska kunna ge lösningsorienterat stöd till medarbetare inom Regeringskansliet i en bred och varierad repertoar av både IT-relaterade och administrativa supportärenden. Support sker främst via telefon, webbformulär och e-post men även onsite.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har ett års erfarenhet av nedanstående samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare ser vi att du är social och van vid telefonkontakt.
  • MS Officeapplikationer inkl Outlook/Exchange
  • Support av mobila verktyg som smartphones och surfplattor.
  • Windowsoperativ och Active Directory
  • Erfarenhet av Sharepoint är meriterande
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.