Redovisningsspecialist med skattekompetens till Meritmind, Stockholm

Meritmind AB · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

Jobbar du med redovisning och har kompetens inom skatteområdet? Meritmind söker nu redovisningsspecialist som är intresserad av konsultuppdrag i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta som konsult och som har lång erfarenhet utav redovisning i finansiella bolag. Som konsult hos Meritmind får du möjligheten att arbeta inom såväl varierade branscher som företag.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som koncernredovisningskonsult
  • Ansvarar för koncernredovisningsfrågor
  • Koncernbokslut
  • Skattefrågor
  • Momsfrågor


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och som har ca 5 års erfarenhet av praktisk redovisning. Som den redovisningsspecialist vi söker har du erfarenhet utav att upprätta ett koncernbokslut samt hantera skatt, moms och deklarationer. Vi ser gärna att du även arbetat i ett finansiellt bolag under en längre tid.

Personliga egenskaper

Som konsult på Meritmind är du en proaktiv, affärsorienterad och analytisk problemlösare som har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet samt en utvecklad känsla för affären och verksamheten. Som person har du ett stort driv och engagemang och tycker om att prestera och leverera mot deadlines. Vidare ser vi även att du har en prestigelös och positiv inställning, är serviceinriktad och flexibel samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Mariann Trollsås Ösund på 073-510 65 65 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Group accountant, Group accounting specialist, Group accounting, Accounting specialist, Accountant, Senior accountant, Sr accountant, Accounting manager, Chief accountant, FA&P, Group controller, Senior financial controller, Financial controller, Group finance, CFO, Head of Finance, Financial Manager, koncernredovisare, koncernredovisningsansvarig, koncernredovisningsekonom, koncernredovisningsspecialist, koncernredovisningschef, redovisningschef, redovisningsspecialist, kvalificerad redovisningsekonom, IFRS, K3
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget