Redovisningskonsult till LRF Konsult

Om jobbet

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig Redovisningskonsult som vill vara med i vår satsning på småföretagare i Stockholm? Ta nästa steg i karriären på Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag! Vår bransch befinner sig i en spännande utveckling- och expanderingsfas där digitaliserade tjänster och paketlösningar kombinerat med automatiserade processer internt och externt driver på utvecklingstakten. Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu flera Redovisningskonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Din nya roll
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att arbeta nära kund. Du kommer självständigt att sköta bokföring, bokslut och deklarationer samt ge ekonomisk rådgivning till våra kunder. Som Redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Rollen innefattar även proaktivt arbete med marknads- och försäljningsfrågor för att attrahera nya kunder.

Hos oss på LRF Konsult ges du stora
möjligheter den utvecklas i din yrkesroll. I samband med att din erfarenhet ökar växer även din självständighet och personliga kontakter med kunderna. Ditt arbete hos oss gör skillnad för LRF Konsults arbete mot vår vision Vi får landets småföretag att växa.

Vem är du?
I grunden har du en akademisk ekonomutbildning samt några års erfarenhet av att arbeta som konsult med bokslut, deklarationer och ekonomistyrning, gärna i en rådgivande roll.

Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ och har en god förmåga att skapa nya kontakter. Vi tror att du har ett genuint intresse och engagemang för egenföretagare, deras vardag och verksamhet. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv där du får saker att hända. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig och arbetar proaktivt mot dina kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning och är ett av 100 karriärföretag. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och ett intressant jobb. För att kunna utvecklas till
Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 3 november 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna De Verdier, 070- 33 66 456

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden.

Läs mer på
www.lrfkonsult.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var