Redovisningskonsult till familjär byrå i centrala Stockholm

Framtiden · Ekonomi · 2 dec

Om jobbet

Har du siktet inställt på att bli redovisningskonsult? Vill du växa in i rollen för att så småningom ansvara för redovisning hos flera olika kunder? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära brett redovisningsarbete, allt ifrån kundreskontra till löner och kundmöten. Arbetet som redovisningsekonom kommer att vara både roligt och lärorikt i detta företag som präglas av samhörighet och högt i tak. Du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med andra redovisningsekonomer med olika erfarenhet inom yrket. Företaget har idag 14 anställda och kontoret är fint beläget mitt inne i centrala Stockholm.

Din profil

Rollen som redovisningsekonom ställer stora krav på en bred kunskap kring ekonomi. För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du hanterat och har koll på betalflöden som kund- och leverantörsreskontra och faktureringar. Det krävs också att du tidigare gjort avstämningar av balanskonton mot banken. Vidare krävs att du har erfarenhet av att arbeta i något av de stora redovisningssystemen. Meriterande egenskaper är kunskaper om moms, representation och reseräkningar. Det är också meriterande om du har ett ekonomiskt tänk som genomsyrar ditt sätt att arbeta.

Krav:
  • Löpande redovisning
  • Avstämning mot bank
  • Vana av redovisningssystem
  • Goda kunskaper i Word och Excel
Meriterande:
  • Momskunskap
  • Avdragsrätt och kvitto/utläggshantering
  • Förståelse av vad siffrorna på sista raden betyder i realiteten
Företaget präglas av en positiv känsla och en härlig gemenskap. Därför passar du som glad och lyhörd person bra in på denna arbetsplats. Du behöver vara engagerad och intresserad för att kunna ta del av företagets givmilda erbjudande om utveckling. För dig som är ambitiös, prestigelös och orädd innebär tjänsten som redovisningskonsult på företaget en språngbräda i karriären!

Villkor

Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Stockholm
Arbetstider: 8-17 med flex.
Start: Enligt överenskommelse

Urval för tjänsten som redovisningsekonom sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Företaget sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm och företagskulturen kännetecknas av glädje, trivsel på jobbet samt ständig utveckling. De tror på öppenhet samt på en kombination av lättsamhet och professionalism. Deras kunder är endas aktiebolag med mellan 5 -300 miljoner i omsättning och de verkar inom många olika fält. Företaget har funnits sedan 2002 och idag har de en kundbas på ca 140 stadiga kunder. Mer information om företaget kommer att lämnas vid en eventuell intervju.

Mer information om kunden kommer att lämnas vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.