Redovisningskonsult med kundansvar

Om jobbet

Tomax Redovisning & Ekonomi AB söker Redovisningskonsult med kundansvar

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du arbeta och ha en nära kontakt med våra kunder. Du är kundernas förlängda arm i deras ekonomiska administration. Det innebär bland annat att tillsammans med en redovisningsassistent sköta löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, leverantörsbetalningar, löner, bokslut och årsredovisning där du är yttersta ansvarig mot kunden. Våra kunders verksamheter varierar kraftigt men en viss överrepresentation finns i tjänstebranscher och restaurang- & caféverksamhet. Kundens behov står i centrum och en viktig del av arbetet är att upprätthålla våra goda kundrelationer. Du har fullt redovisningsansvar för kunder som omsätter från 1 och upp till 20 miljoner kronor med upp till 10 heltidsanställda. Arbetet sker främst från vårt centralt belägna kontor på Skeppargatan på Östermalm i Stockholm men en del arbete kommer att ske ute hos kunder.

Vi har ett kontinuerligt inflöde av kunder och en del av dina arbetsuppgifter är att vara med i uppstartsfasen och hitta effektiva lösningar i alla delar av kundens administrativa och ekonomiska processer.

Som redovisningskonsult hos oss medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring finansiell och annan löpande affärsinformation som våra kunder levererar och som kan påverka kundens verksamhet. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet.


Din profil

Du är väl införstådd med att olika kunder har olika behov och att rapporteringskrav och kommunikation ser olika ut med respektive kund. Du kommer ha löpande mejl- och telefonkontakt med våra kunder så en förutsättning för arbetet är att din svenska är felfri i tal och skrift. Du är också införstådd med att arbetsbördan varierar över olika perioder i månaden och under året och kan därför prioritera din tid efter det. Dessutom ska du hantera redovisningens alla delar felfritt. Det innefattar bokföring, löner, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och lättare skattefrågor.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult eller arbete på revisionsbyrå
  • Felfritt behärska bokföring, löner, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Erfarenhet av kundansvar med löpande kundkontakter och rapportering till kunder
  • Mycket goda kunskaper inom Visma SPCS olika program, andra bokföringsprogram kan vara meriterande

A
nsökan

Vi behandlar ansökningar löpande. Tjänstens tillträdesdag är tidigast december 2016 men kan anpassas efter rätt person. Skicka personligt brev och CV till ansokan@tomaxredovisning.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Tomax Redovisning & Ekonomi AB är en liten men växande redovisningsbyrå med 4 anställda. Vi är ett ungt team som arbetar med alla led i mindre företags administrativa sysslor vilket skapar omväxling i det dagliga arbetet. Utöver de mer standardiserade redovisningslösningarna erbjuder vi våra kunder fakturaskannings-lösningar, lönehantering och fakturering. Vi, precis som branschen i stort, strävar efter att effektivisera och modernisera lösningar för mindre företag och är på tå när det kommer till smarta nya lösningar. För oss är det viktigt att våra medarbetare vill vara med och påverka oss att vara i framkant både när det kommer till våra tjänsters kvalité och vårt sätt att arbeta.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var