Redovisningsekonom till välkänd varuhuskedja

SW · Ekonomi · 23 dec

Om jobbet

Är du en analytisk och driven redovisningsekonom, som vill komma in på en välrenommerad och snabbväxande varuhuskedja där du kan utvecklas under en generös takhöjd? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att ha ansvar för 3-4 varuhus i koncernen. Ditt arbete kommer främst att bestå av:
  • Löpande bokföring, inklusive huvudbokföring, anläggningstillgångar samt kund- och leverantörsreskontra.
  • Avstämning av varuhusens dagskassor
  • Avstämning reskontra och huvudbok
  • Delaktighet i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Stöd åt varuhusens administrativa chefer gällande analyser och resultaträkning
  • Skatte- och momsdeklaration, inklusive bokning och överföring
  • Övrigt förekommande redovisningsarbete
Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har någon form av ekonomisk utbildning, samt minst två års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har goda kunskaper i Excel, och det är meriterande om du även har arbetat i SAP.

Du är noggrann, prestigelös och trivs i en snabbrörlig och internationell miljö där det är högt i tak och god stämning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Då du kommer att tillhöra ett team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vidare har du lätt för att hålla många bollar i luften och god förmåga att prioritera.

Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom ramen för ett stort och välkänt varumärke! Du kommer att sitta i ljusa och inbjudande lokaler i närheten av Danderyds sjukhus, med goda kommunikationsmöjligheter.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår till 2017-03-31. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 08-407 55 57.
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!