Redovisningsekonom till utvecklande och ansvarsfull roll

Mevex · Ekonomi · 30 dec

Om jobbet

Vi på Mevex AB går nu in i nästa fas och söker en redovisningsekonom. I denna rekrytering samarbetar Mevex AB med SW. Du kommer att komma in i en trivsam och glad miljö där du får chansen att vara spindeln i nätet samtidigt som du får utmanas och utvecklas. Vi sitter i hemtrevliga och inbjudande lokaler på Östermalm.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll inom ekonomi och administration, bland annat
  • Löpande fakturering
  • Löneutbetalning
  • Likviditetsplanering
  • Balansrapporter
  • Vara delaktig i bokslut
  • Samt andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning
Därtill tänker vi oss att du sköter löpande administration, exempelvis att boka möten och hotell åt konsulterna på bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi men detta är inget krav. Det är även mycket meriterande om du tidigare har arbetat i FortNox. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Vidare ser vi gärna att du har skinn på näsan, är ordningsam, driven samt gillar att utveckla processer och lära dig nya saker. Du drivs av att ha ett budgetansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Mevex AB. I denna rekryteringsprocess samarbetar Mevex AB med SW. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utsatt datum. Ta chansen och ansök idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 076-647 16 45.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.