Redovisningsekonom till spännande mediehus

2Complete · Ekonomi · 28 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta båda högt och lågt med redovisningsarbete. Du ansvarar för den löpande bokföringen, månadsboksluten, årsboksluten samt rapportering som momsrapportering och skatterapportering. Vidare kommer du eventuellt avlasta CFO vid arbetstoppar.

Arbetets omfattning: Interims uppdrag på heltid med start omgående till 31 mars 2017.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i denna konsultroll som Redovisningsekonom ser vi gärna att du har minst 3-års dokumenterad erfarenhet av redovisningsarbete samt erfarenhet av rapportering. Du har en god förmåga att prioritera och att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har även kunskaper inom Agresso.

Personliga egenskaper: Som person är du analytisk, noggrann, ambitiös och lösningsfokuserad. Du värdesätter samarbete och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Vår kund är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Informationen sprids genom såväl digitala som tryckta kanaler, men också genom de hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang som vi arrangerar varje år. Mentor bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som vi erbjuder en mångfald av mötesplatser som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom dennes specifika intresseområden.