Redovisningsekonom till spännande internationellt företag

Academic Work · Ekonomi · 2 jan

Om jobbet

Är du ekonom och redo för nya utmaningar på ett spännande och innovativt företag? Trivs du med att arbeta brett med olika typer av ekonomiuppgifter som finns på ett företag samtidigt som du själv får möjligheten att utvecklas? Då kan detta vara en tjänst för dig. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Perten Instruments räkning en redovisningsekonom till deras team om fyra personer. Det är en mindre grupp med en familjär känsla vilket också avspeglar sig i hela företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perten Instruments önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Perten.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du arbeta för att hela ekonomifunktionen i organisationen upprätthålls och fungerar effektivt, vilket betyder att du ska genomföra ekonomiska kontroller samt föreslå lämpliga förbättringar i de administrativa funktionerna. Du kommer även vara delaktig i samt genomföra löpande redovisning, årsbokslut, årsredovisning och deklarationer. Vidare kommer du att ansvara för rapporter som bland annat innefattar Cash Flow och Forecasts.

Du kommer till exempel att
 • Göra löpande redovisnings- och kontoavstämningar
 • Vara delaktig i månads- och årsbokslut
 • Jobba med redovisning och avstämning av moms och sociala avgifter
 • Göra rapporteringar och avstämningar
 • Överföring mellan olika konton
 • Delta i arbetet med att sammanställa budget för företagets alla avdelningar, intäkt, kostnad och likviditet
Tjänsten passar dig som har goda kunskaper inom redovisning och flerårig erfarenhet av bokslutsarbete. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget så för rätt person kan detta bli en spännande och utmanande resa.

Vi söker dig som
 • Har en civilekonomexamen eller motsvarande
 • Har flerårig erfarenhet av brett ekonomiarbete
 • Har kunskap om valuta
 • Har avancerade kunskaper i Excel
 • Är flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har kännedom eller erfarenhet inom personaladministration som till exempel innefattar löne- och reseräkningsutbetalningar, skatter och pensioner.
 • Har arbetat i Pyramid eller SAP
 • Ytterligare språk utöver Svenska och Engelska
Som person ska du vara noggran och strukturerad då det är viktigt att arbetsuppgifterna utförs på ett korrekt sätt.
Du ska tycka om att arbeta i team och ha lätt för att samarbeta med andra människor. Rollen innebär också ett stort eget ansvar där du måste vara driven och engagerad i det du gör.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning
 • Placering: Örnsberg, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Josefin Holmström, josefin.holmstrom@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Perten Instruments en del av PerkinElmer Inc med 7600 anställda i 150 länder. Perten Instruments har funnits sedan 1962 och erbjuder ett brett sortiment av produkter för kvalitetskontroll av spannmål, mjöl, foder och livsmedel.
Perten Instruments Gruppen har egna försäljningsbolag i Europa, USA, Kanada, Australien och Kina samt distributörer i över 60 länder och har sitt huvudkontor i Stockholm.
I över 50 år har de varit en ledande leverantör av avancerade analysinstrument inom jordbruksindustrin.
De är idag 210 anställda, varav 55 på huvudkontoret som ansvarar för produktutveckling, kontraktstillverkning samt global försäljning och marknadsföring.