Redovisningsekonom till konsultuppdrag

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Har du något års erfarenhet från en roll som redovisningsekonom? Då kan du vara den vi söker!

Poolia söker nu för kunds räkning redovisningsekonomer till flera olika konsultuppdrag, både kortare och längre till flera olika sorters bolag. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill få en bred erfarenhet från olika branscher och företag. Kanske är du i början av din karriär eller så vill du göra något nytt och prova vingarna i en ny bransch. Då kan konsultrollen vara något för dig!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kan du komma i kontakt med flera olika arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som du kan komma i kontakt med är:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
Utbildning/erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har någon tidigare erfarenhet av en liknande roll. Vi ser även gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning. Är du dessutom van att arbeta i flera olika affärssystem för ekonomi, så är det ett plus. Även goda engelskakunskaper är meriterande.

Det viktiga för att arbeta i en roll som konsult är dock din personlighet. Vi söker därför dig som är ambitiös och vill utvecklas. Du är dessutom noggrann och intresserad av att arbeta med siffror. Vidare är du social och duktig på att snabbt komma in och hitta din plats i en ny grupp.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.