Redovisningsekonom till internationellt bolag

Om jobbet

Har du åtminstone två års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom? Har du möjlighet att snabbt sätta dig in i ett nytt uppdrag och trivs du i en internationell miljö? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag till ett internationellt bolag i Stockholm City. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa åtminstone sex månader med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i en internationell miljö och i ett högt tempo på en sammansvetsad ekonomiavdelning. De arbetsuppgifter du kommer att få arbeta med är exempelvis:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms och skattedeklarationer
  • Alla bokslut
  • Årsredovisningar
  • Rapportering
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har åtminstone två års erfarenhet från en roll som redovisningsekonom, gärna i ett internationellt bolag. Vidare är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person tror vi att du är driven och tillmötesgående. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i din nya roll och driva ditt eget arbete. Goda engelskakunskaper är en förutsättning för att lyckas i den här tjänsten.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.