Redovisningsekonom till Hemköp

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 20 nov

Om jobbet

Är du en erfaren redovisningsekonom med ett stort intresse för dagligvaruhandeln? Då kan det här vara ditt nästa uppdrag!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos Hemköp i Axfoods huvudkontor som ligger i city. Konsultuppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa i cirka sex månader. För rätt person finns även möjlighet till förlängning av konsultuppdraget.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med flera av de redovisningsrelaterade arbetsuppgifterna som kan förekomma på en ekonomiavdelning. Du kommer exempelvis att få arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Omsättningshyror
  • Hantering av oattesterade fakturor
  • Avstämning av konton
  • Svara i ekonomisupporten på frågor kring kassaredovisning från butik
Du kommer även att få arbeta med andra typer av arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat något år i en liknande roll tidigare och som vill utvecklas i en spännande bransch. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat håll fungerar även det. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat i butik och har erfarenhet av dagligvaruhandel. Erfarenhet av anläggningsredovisning är också meriternade. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP. Det är dock ett krav att du tidigare har arbetat i större affärssystem.

Som person tror vi att du lösningsorienterad och service-minded. Du behöver vara nyfiken och våga ställa frågor. Du behöver även ha lite skinn på näsan för att på bästa sätt komma in i din nya roll och ditt nya team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekomomiassistent - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.