Redovisningsekonom till företag inom fastighetsbranschen!

Om jobbet

Företaget
Vår kund arbetar med uthyrning samt förvaltning av fastigheter och hjälper även flera stiftelser med sin administration. Bolaget startade för över 100 år sedan och är ett etablerat bolag. Just nu söker de en erfarenhet redovisningsekonom till sitt huvudkontor som ligger nära Enskede i Stockholm.

Tjänsten
I rollen som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med två till ekonomer. Det är en bred roll där du arbetar med den löpande bokföringen, månads- och årsbokslut, periodiseringar med mera. Det är en självständig roll där du självständigt får ansvara för dina processer. För denna roll blir du anställd som konsult via Placera Personal. Tjänsten är på heltid (38,75h), 3 månader med start omgående.

Kvalifikationer
  • Du är utbildad redovisningsekonom eller liknande
  • Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du är van vad självständigt brett redovisningsarbete
  • Du har erfarenhet av ett eller flera affärssystem
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete med stiftelser och värdepapper
Personlighet
För denna tjänst söker vi dig som är organiserad, strukturerad och noggrann. Du innehar en mycket god kommunikativ förmåga och är bra på att planera ditt arbete. Vidare innehar du en mycket god administrativ förmåga

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Lovisa Torbacke, 08-586 22720

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.