Redovisningsekonom till Bring Citymail, Stockholm

Bring Citymail · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

För Bring Citymails räkning söker vi en stabil och proaktiv redovisningsekonom. Som redovisningsekonom är du del av ett team på 3 personer och kommer att ansvara för redovisningen av två dotterbolag inom koncernen. I rollen ska du ansvara bokslutsprocessen och driver hela redovisningen från ax-till-limpa. Bring Citymail är ett innovativt bolag med trygga ägare och fortsätter att ta marknadsandelar i en konkurrensutsatt bransch. Bring Citymail tror på att utveckla sina medarbetare och har flera år i rad fått pris som ett karriärsföretag. Som redovisningsekonom kommer du att rapportera till CFO och din arbetsplats är i Bring Citymails lokaler i Västberga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsekonom:
  • Ansvar för bokslut över dotterbolaget Bring Citymail Stockholm och Pressens Morgontjänst
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Hantera transaktioner
  • Betalning och fakturering
  • Inbetalningar


Kvalifikationer och erfarenhet

För att fungera i rollen som redovisningsekonom bör du ha minst 3-5 års erfarenhet av att arbetat operativt med hela redovisningsflödet. Du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en större organisation där du kontinuerligt har arbetat nära bokslutet. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person uppskattar du att ha en rak kommunikation mellan dig och din arbetsgrupp. Du tycker om att ta egna initiativ och beskrivs ofta som självgående i ditt arbete. Vidare vill du alltid ligga steget före och proaktivitet är något du förespråkar. Du är van vid stora flöden och kan därför ta ett steg tillbaka för att analysera vilken arbetsuppgift som behöver justeras eller prioriteras. Du trivs med ett ledarskap där du som individ får frihet under ansvar. Vidare är din arbetsmässiga inställning och attityd något vi lägger stor vikt vid.

Placeringsort: Stockholm

Om Bring Citymail

Bring är en av de största aktörerna inom post och logistik i Norden. Bring ingår i koncernen Posten Norge AS vars vision är att vara "världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern".

Bring Citymail hjälper företag, organisationer och myndigheter med hållbar, säker och effektiv leverans av post, tidningar och brevlådepaket. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Bring Citymail Sweden AB omsätter en miljard och har c:a 2.000 medarbetare samt når 60 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Våra värderingar, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till mångfald och en inkluderande arbetsplats.

Bring Citymail Sweden ansvarar även för distribution av brev och morgontidningar i stor-Stockholm genom bolagen Bring Citymail Stockholm och Pressens Morgontjänst. Totalt antal anställda inom Bring Citymail bolagen är ca 4000 medarbetare. Läs mer på www.bring.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bring Citymail med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, FP&A, Controller, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. Redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, finansiell controller
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget