Redovisningsekonom sökes till redovisningsbyrå i Tyresö!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Ser du en framtid inom redovisning? Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vi söker för kunds räkning en redovisningsekonom för en direktrekrytering. Vår kund är en redovisningsbyrå med kontor i Tyresö. Byrån vänder sig till mindre och större aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och föreningar. Stort fokus läggs på personlig service och hög kvalité där kunden står i centrum. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela ekonomiflödet, från kund- och leverantörsreskontra till kvittoredovisning, avstämningar och löner. Mer specifikt innefattar rollen:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kvittoredovisning
  • Bokslut
  • Deklaration
  • Löneadministration
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
Uppdraget innebär att du blir direktanställd av vår kund på deras kontor i Tyresö. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och löpa tillsvidare. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi önskar att du som söker denna tjänst har en utbildning inom ekonomi på universitet, högskola eller yrkesutbildning. Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förståelse för ekonomiflödet och van att ha kundkontakt. Kunskaper i Officepaketet är ett krav och om du har arbetat med Visma är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta, är noggrann och prestigelös. Vi ser även att du trivs med ett högt arbetstempo, är effektiv och klarar av att arbeta med många projekt samtidigt. Vi ser även att du är serviceminded och tycker om att arbeta nära dina kunder. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!