Redovisningsekonom med mycket egen ansvar

Om jobbet

Är du en skicklig redovisningskonsult och på jakt efter nya utmaningar? Då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom på vår redovisningsbyrå får du sköta ekonomin för flera olika bolag - från ax till limpa. Löpande bokföring, redovisning, skattedeklarationer, löneadministration och analyser av nyckeltal, bland annat, tillhör dina dagliga arbetsuppgifter. Variationen av arbetet är väldigt stort!

Din profil

Tjänsten som redovisningskonsult kräver att du kan producera årsredovisningar färdiga att överlämnas till revisor. Således behöver du kunna löpande redovisning inklusive skattedeklarationer och årsbokslut. Redovisningsprogrammet företaget använder sig av är FortKnox. Det är också viktigt att du tidigare arbetat med lönehantering. Utöver dessa kunskaper är datavana samt flytande svenska i tal och skrift grundläggande.

All ekonomisk erfarenhet är meriterande. Såväl praktisk som teoretisk. Ett stort plus är också en övergripande ekonomisk förståelse och förmågan att utläsa betydelsen av resultaten i årsredovisningen.

Som person är du noggrann och driven. Det är viktigt att du är självgående samt att du har förmågan att ta egna initiativ. Eftersom rollen innefattar en hel del kontakt med kunder är det också bra om du som person är serviceminded och kundorienterad.

Villkor

Arbetsort: Centrala Stockholm.
Arbetstider: 8-17, med möjlighet till flex.
Start: Omgående.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Vi söker en redovisningskonsult till ett bolag i centrala Stockholm. Företaget befinner sig i dagsläget i expansionsfas vilket erbjuder stora möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vidare erbjuder företaget frihet under ansvar och en organisationskultur med stor möjlighet till flexibilitet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.