Redovisningsekonom med lönekunskaper till spelutvecklingsföretag

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Har du nära till skratt samt kunskaper inom redovisning samt lön? Är du dessutom kunnig inom SAP? Då har vi ett spännande för dig hos vår kund- ett växande spelbolag med lokaler i centrala Stockholm!

Om Jobbet/Tjänsten/Arbetet

Som redovisningsekonom kommer du vara en del av ett glatt gäng som verkligen har kul på jobbet. Det är högt i tak och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Organisationen är i förändring och som redovisningsekonom finns här en unik möjlighet till att starta en spännande karriär. Tillsammans med en financial controller ansvarar du för allt löpande gällande företagets ekonomi. Ditt arbetsverktyg kommer att vara affärssystemet SAP och du jobbar med:
  • löpande bokföring
  • kund- och leverantörsreskontra
  • skatter och moms
  • lönehantering
  • stöttning vid bokslut
Om dig

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP samt Hyperion . Det här är ett jobb för dig som är självgående, social och positiv och trivs med att ha många olika kontaktytor. Då koncernspråket är Engelska är det viktigt att du både talar och skriver detta flytande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Positiv attityd samt professionell och kommunikativ
  • Förståelse för ekonomiska flöden
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och förväntas pågå cirka 6 månader med chans till tillsvidareanställning hos kund. Rekryteringsarbetet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommenatt söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.