Redovisningsekonom för konsultuppdrag 4-6 mån omgående

Max Kompetens · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
I denna interimstjänst som redovisningsekonom/redovisningskonsult krävs det att du har jobbat med bokslutsavstämningar och är van vid att arbeta med bokslut.
Du kommer inte att vara ansvarig för att göra ett helt bokslut, utan det är Accounting Managerns ansvar. Du kommer att hoppa in och hjälpa Accounting Managers med diverse löpande redovisningsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i minst 4 år inom redovisning på en redovisningsavdelning och är van vid att jobba med avstämningar i både svenska och större utländska företag, gärna i ett Shared Service Center.

Start omgående. Vår kund behöver denna extraresurs i ca 4-6 månader. Kunden sitter i fina lokaler i Huvudsta/Solna.

Sista ansökningsdag
Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök reden idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Snow Software är ett stort svenskt IT bolag världsledande inom Software Asset Management Solutions. Snow Software har kontor i 17 länder med 23 legala enheter.
Huvudkontoret ligger i Solna.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Mejla Jeanette Magnusson

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.