Erfaren redovisningsekonom/Redovisningskonsult till stort internationellt bolag

Max Kompetens · Ekonomi · 7 maj

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
I denna roll som redovisningsekonom/redovisningskonsult krävs det att du har jobbat med bokslutsavstämningar och att du är van vid att arbeta brett med löpande redovisning, gärna i en internationell miljö.
Du kommer att arbeta tillsammans i ett team med övriga Accounting Managers med löpande redovisningsuppgifter. Uppdraget är på heltid i 6 månader med stor chans till förlängning och ev överrekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i minst 3-4 år med redovisning och är van vid att jobba med avstämningar i både svenska och större utländska företag, gärna med en bakgrund i ett Shared Service Center. Du behöver kunna tala både svenska och engelska flytande.
Det är mycket meriterande om du har arbetat med utläggsredovisning, utländsk moms samt har kunskaper i Oracle Cloud och/eller Concur.

Start enl. överenskommelse, gärna omgående. Kunden sitter i fina lokaler i Solna.

Sista ansökningsdag
Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Snow Software är ett stort svenskt IT bolag världsledande inom Software Asset Management Solutions. Snow Software har kontor i 17 länder.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Mejla Jeanette Magnusson

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 maj

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.