Redovisningsekonom för framtida uppdrag

TNG Group AB · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Söker du nya utmaningar inom redovisning? För framtida uppdrag söker vi på TNG redovisningsekonomer. Sök idag!

Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och vi söker personer med varierande bakgrund. Uppdragen kräver olika mycket erfarenhet, därför söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en bred roll inom redovisning. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov och kan innefatta:
  • Löpande redovisningsarbete
  • Vara delaktig och upprätta bokslut
  • Hantera värderingsfrågor och producera och presentera ekonomiska rapporter.
De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

Rollen innebär i korthet

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

För att passa för jobbet söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, meriterande om det är med inriktning på redovisning. Du har även praktiskt erfarenhet av redovisningsarbete vilket innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Karaktärsdrag som är viktiga att inneha är noggrannhet, kommunikativ, social kompetens samt samarbetsförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.