Redovisningsekonom

Dooer AB · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

Redovisningsbranschen håller på att förändras, något du länge trott och sagt. Tillsammans på Dooer kan vi förverkliga dessa visioner och inte bara skapa framtidens tjänst för företagen utan även framtidens arbetsplats för ekonomer.

Vi söker dig som vill vara med och förändra en hel bransch. Du vill skapa nya arbetssätt och normer samt arbeta på ett företag där automatisering och effektivisering står högt på agendan. Om ett par år kan du säga att du var med från början när det hände, när redovisning gick från det gamla till det nya. Vi delar drivkraften lika starkt, att skapa förändring för vår bransch och för alla företagare.

På Dooer finns inga gamla arbetssätt, inga papper eller dammiga pärmar. Vi tänker nytt, digitalt och modernt. Varje dag hittar vi innovativa lösningar på gamla problem. Monotona arbetssysslor automatiserar vi bort så att vår personal kan lägga sin tid på kvalificerade frågor.

Som redovisningsproffs
  • Jobbar du för att leverera framtidens bokföringstjänst till våra kunder
  • Hanterar du dagligen alla typer av små och medelstora bolag fråna ax till limpa
  • Förbättrar vår tjänst och service tillsammans med grymma redovisningsekonomer
  • Har du tillgång till all mjuk- samt hårdvara du behöver och självklart den lön du förtjänar!
Vi tror att du
  • Är otroligt trevlig, ödmjuk och kundinriktad
  • Är effektiv och trivs med ständing förändring och utveckling
  • Har kreativa idéer för att lösa kundernas utmaningar
  • Tycker om att överträffa kundernas förväntningar och alltid leverera utmärkt service
  • Tidigare har jobbat med redovisning ax till limpa i 3 år
Vi söker dig som har samma mål som oss - att göra bokföring superenkelt. Tänk att om ett par år möta en företagare på ett event och få kommentaren, "Hur klarade vi oss utan Dooer!. Är du den vi söker? Då vill vi att du joinar oss att bli Sveriges grymmaste företag. Din resa börjar nu!

Sök redan idag, vi intervjuar löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Dooer startades 2015 och består idag av ca 30 medarbetare som sitter i stora fräscha lokaler centralt i Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och drivit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats. Ta chansen och följ med på resan om att förändra en hel bransch!