Redovisningsekonom

Om jobbet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du har erfarenhet av att arbeta i snabbväxande företag vet att du trivs i den miljön.

Arbetet innebär
  • Löpande redovisning
  • Hantering av leverantörs- och kundreskontra, kundfakturering
  • Avstämningar
  • Månatlig rapportering
  • Ansvara för bolagens skatter och deklarationer
  • Behjälplig vid årsbokslut, årsredovisning
  • Mycket god service till våra kunder
Vem är du?

Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, och har väl dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring och redovisning. Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person. Du ska ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska då vi jobbar med internationella kontakter. Vidare krävs god datorvana, främst inom adekvata ekonomisystem, men även Microsoft Office.

Du erbjuds

Du erbjuds en tjänst hos ett väldigt spännande företag i en spännande bransch. Du kommer att få en god förståelse för branschen och insyn i de olika produkter som finns inom området. Du ges stora möjligheter att utvecklas personligt likväl som professionellt. Du kommer att ges stort eget ansvar och frihet.

Placering

Vid huvudkontoret i Sollentuna

Är du intresserad och vill veta mera är du välkommen att kontakta Lars Eliasson Tel: 070-1474601 eller Laszlo Beder Tel: 070-1474602
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Lars Eliasson, 070-1474601

Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Total Car erbjuder GPS-baserade system för hantering av både små som stora fordonsflottor samt ett brett sortiment av biltillbehör för uppföljning, säkerhet och ökad komfort. Våra lösningar effektiviserar och förenklar hanteringen av bil- och vagnparker för en bättre arbetsmiljö, ökad lönsamhet och minskad miljöbelastning. Total Car verkar genom egen direkt försäljning samt via partners till kund. Vi erbjuder heltäckande support, underhåll och installation. För att verka rikstäckande ingår ett större antal certifierade partners för utförande av lokal installation och service.