Redovisningsassistent till swedish ict

Academic Work · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Studerar du ekonomi med inriktning redovisning och vill på sidan av studierna få mer arbetslivserfarenhet? Värdesätter du flexibla arbetstider och vill arbeta i en supporterande roll där du kommer att stötta upp ekonomiavdelningen? Då kan det här vara jobbet för just dig! Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SICS räkning en redovisningsassistent. SICS är ett dynamiskt företag där det händer mycket just nu. Du kommer i den här tjänsten att få ett bra ledarskap med öppen atmosfär och god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett team med fem personer.

Tjänsten kommer att vara på upp till 2 dagar/vecka men med väldigt flexibla arbetstider beroende på hur schemat ser ut i skolan. Du bör ha minst 1 år kvar av dina studier då tjänsten är långsiktig.

SICS Swedish ICT är Sveriges ledande forskningsinstitut inom IKT-branschen. Institutet är icke-vinstdrivande och skapar värde och hållbar tillväxt för våra samarbetspartners genom nya idéer och kreativa tekniska lösningar. Vi gör detta genom forskning i den yttersta framkanten och genom att driva direkta tillämpningar i samarbete med näringsliv och offentlig sektor.

SICS Swedish ICT har 150 anställda, varav 96 disputerade forskare, i Stockholm, Luleå, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping och Lund. SICS Swedish ICT ingår i den statligt ägda forskningsinstitutsgruppen RISE (Research Institutes of Sweden).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SICS.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du att assistera och lasta av ekonomiavdelningen med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med det ekonomiska flödet och stötta i de arbetsuppgifter som behövs.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Utlägg
  • Reseräkningar
  • Leverantörsfakturor
  • Avstämningar
Vi söker dig som
  • Studerar ekonomi med inriktning mot redovisning på högskola eller universitet och har minst 1 år kvar av dina studier.
  • Har erfarenhet från tidigare extrajobb eller sommarjobb av enklare bokföring och avstämningar
  • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Som person är du flexibel och öppen för utmaningar. Du behöver ha en bra kommunikativ förmåga då smidighet och tydlighet krävs gentemot forskarna. Du bör även vara strukturerad och noggrann och trivas i en miljö där det händer mycket hela tiden. Vidare tar du egna initiativ och arbetar på ett självständigt sätt.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Deltid, upp till 2 dagar/vecka

UPPSKATTAD ARBETSTID: Flexibelt

PLATS: Kista

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

För mer information gå in på SICS samt RISE