REDOVISNINGSASSISTENT PÅ DELTID TILL MODEFÖRETAG

JobBusters · Ekonomi · 20 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en Redovisningsassistent på deltid till vår kund som är en distributör inom mode. Du kommer ha flexibla arbetstider som du själv styr, men det är viktigt att du kan förhålla dig till månatliga bokslutsdeadlines. Du kommer arbeta med övergripande redovisning med undantag från kundreskontra. Du ansvarar även för all lagstadgad rapportering. Redovisningen kommer till stor del ske digitalt och därför är det viktigt att du är intresserad av att arbeta på ett modernt sätt.

Företagspresentation

Vår kund är distributör av kända och exklusiva varumärken inom underkläder, nattplagg och badkläder. Företagets huvudkontor är nyrenoverat och beläget mitt i centrala Stockholm men de har även kontor i London och Köpenhamn. I Stockholm arbetar just nu 15 personer.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av redovisning
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Du har erfarenhet av att ha arbetat i något av de kända ekonomisystemen
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du arbetat med att hantera flera olika valutor och är van vid omvandlingar.
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull och driftig. Du är trevlig och tycker om socialt utbyte. Du har gärna ett modeintresse. Du är öppen för nya moderna arbetssätt inom redovisning.

Vad vår kund kan erbjuda

Du får tillhöra ett glatt, kreativt gäng med god samanhållning. Du får flexibla arbetstider som du till största del styr själv. Om du vill finns möjligheten att arbeta hemifrån, men du är självklart också varmt välkommen till det fina kontoret i närheten av centralen. Du får arbeta i en spännande bransch, i en inspirerande miljö. Du får fina förmåner, bland annat generös rabatt på produkter vår kund distribuerar.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Omfattning 25 %, ungefär 40 timmar per månad. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var