Redovisningsansvarig/Redovisingschef till läkemedelsbolag!

Om jobbet

Vill du arbeta på ett stort internationellt läkemedelsbolag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av SAP? Då ger vi på Adecco Finance & Legal dig nu denna möjlighet i form av ett konsultuppdrag! Uppdraget startar i december och kommer att löpa på till slutet av november 2017. Kunden är placerad i centrala Stockholm.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att vara en del av ett team som består av 3 personer där du har personalansvar för 2 personer. Här ges möjlighet till att självständigt ansvara för ett av bolagen inom koncernen. I ansvaret ingår att ansvara för redovisningen, månadsbokslut, moms- och skattedeklarationer, förberedelse av årsredovisning samt att vara med och driva budgetarbetet. Andra vanligt förekommande uppgifter i det dagliga arbetet är att delta och driva vissa projekt och vara ett stöd till andra viktiga ekonomiska nyckelpersoner i organisationen.

Rollen innefattar direkt personalansvar för två personer. Du kommer vara den som samordnar avdelningen där du får möjligheten att driva och leda vissa projekt.

Vem trivs här?
För att trivas i denna roll har du en gedigen redovisningsbakgrund med erfarenhet av självständigt redovisningsarbete, gärna från ett medelstort internationellt bolag. Då kunden arbetar i SAP och en del av rollen består av att vara systemansvarig är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av det. Har du dessutom kunskap om K3-reglerna samt US GAAP är det meriterande. Goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, är en förutsättning eftersom att kunden är ett amerikanskt bolag.

Då en stor del av arbetet bygger på interna såväl som externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och tycker om att bygga relationer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är lösningsfokuserad och har pedagogisk förmåga att kunna förmedla ekonomiska sammanhang. Är du dessutom nyfiken och tycker om problemlösning kommer denna roll vara stimulerande och utvecklade för dig!

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i December och pågår till och med November 2017. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.