Redovisnings- och löneadministratör till Linas Matkasse

Om jobbet

Är du redo för nästa steg och brinner för ekonomi och vill ta steget som redovisnings- och löneadministratör? Vill du arbeta för ett spännande, familjärt och innovativt företag och har ett intresse för mat och hälsa, då kanske det här är tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lina Matkasses räkning en redovisnings- och löneadministratör på ett års vikariat. Som redovisnings- och löneadministratör kommer du att vara en del av ett positivt team bestående av fyra medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lina Matkasses önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter relaterade till redovisning och controlling och rapportera till koncernredovisningschefen.

Du kommer till exempel att
 • Arbeta med löpande bokföring och bokslut
 • Sköta kundfakturering
 • Arbeta med löner
 • Hantera vidarefakturering i koncernen
Denna tjänst passar dig som är driven och vill utvecklas tillsammans med en tillväxtorganisation och trivs i en miljö med stundtals högt tempo.

Vi söker dig som

Du har tidigare erfarenhet av bokslut och löpande redovisning från sidan av dina studier alternativt efteråt och ser långsiktigt på att vilja arbeta inom redovisning och löneadministration.

Vidare har du
 • Högskole- eller ekonomiutbildning alternativt är gymnasieekonom med erfarenhet
 • Erfarenhet av löneadministration
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i Hoogia/Quinyx
 • Har arbetat i Visma
Du är ansvarstagande och stresstålig. Vidare är du strukturerad, noggrann och prestigelös då arbetsuppgifterna är varierande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 1 års vikariat
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Spånga
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Linas Matkasse erbjuder matkassar som inspirerar familjer till att äta god och sund mat som sparar tid i vardagen utan halvfabrikat. Företaget erbjuder flera olika matkassar för alla smaker, allt från vegetarisk - och originalkasse till både gluten och laktosfri matkasse. Allt för en enklare vardag.