Recruitment Manager

Om jobbet

Vill du vara med och hjälpa ungdomar att få sin första arbetslivserfarenhet? Som Recruitment Manager på My Academy får du just den möjligheten. De erbjuder dig ett tight team med en rolig produkt samt ett arbete i en härligt sammansvetsad företagskultur.

Information om uppdraget

Academic Work söker för My Academy räkning en Recruitment Manager för studiecoacher. Som marknadsledare är My Academy en av Sveriges största arbetsgivare åt unga, ambitiösa och välutbildade universitets- och högskolestudenter. Studiecoacherna är själva studenter och över 18 år. De blir förebilder för sina elever och hjälper dem till bättre resultat i skolan. Företaget har de senaste 11 åren varit drivande i läxhjälpsbranschens etablering och utveckling i Skandinavien. Genom att kontinuerligt utforska och utveckla marknader, pedagogiska distributionsvägar och säljkanaler finns alla förutsättningar för fortsatt hög tillväxttakt. Du kommer att bli en del av ett litet och fartfyllt kontor med drivna och engagerade kollegor. Som ett led i My Academys expansion söker vi nu nästa rekryteringsansvarig av studiecoacher som brinner för ungdomars lärande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och My Academys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos My Academy.

Arbetsuppgifter

Som Recruitment Manager kommer du att ansvara för rekryteringen av studiecoacher samt leda och utbilda dem i deras arbete. Du jobbar med allt från urval, intervjuer, anställning samt utbildning av nya studiecoacher. Under vissa perioder kan det även bli aktuellt att delta i olika marknadsföringsevent, därav trivs du med att möta och prata med människor.

Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett ungt bolag med en stark teamkänsla som erbjuder en fantastiskt rolig produkt. My Academy är en härlig organisation med extremt högt i tak, vill man finns det goda möjligheter att växa snabbt och få mer ansvar.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk examen
  • Har intresse för och erfarenhet av rekrytering
  • Goda kunskaper i officepaketet
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har ett intresse för pedagogik och utbildning samt erfarenhet av servicebranschen. Kan du danska är det ett stort plus men inte ett krav.

Som person är du strukturerad och självgående i ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ för att nå ditt mål och är bra på att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt. Det du tar dig an gör du alltid fullt ut och är samtidigt lyhörd för att rycka in och hjälpa andra när det behövs.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid, 9-18
  • Placering: Kungsholmen
  • Kontaktuppgifter: Josefin Holmström, Recruitment Administrator, josefin.holmstrom@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

My Academy(www.myacademy.se) är störst i Skandinavien på läxhjälp och har verksamhet i Sverige och Danmark. De har tusentals studiecoacher i sitt nätverk idag och finns runtom i Sveriges största städer. De söker löpande engagerade, positiva och ämnesstarka personer som vill ha ett meriterande och roligt extrajobb i kombination med studier eller annat jobb.