Receptionister sökes för kommande uppdrag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du serviceinriktad, trivs med varierande arbetsuppgifter samt är duktig på att ta egna initiativ? Då kan det vara dig vi söker för kommande uppdrag inom reception!
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher. För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill arbeta som receptionist!

I rollen som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta emot besökare, svara i telefon, koppla samtal vidare, sköta posthanteringen samt övrig administration.

Beroende på vad vår kund efterfrågar kommer du antingen anställas direkt till företaget alternativt blir du anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Stockholm. Rekrytering sker utefter våra kunders behov och när ett behov uppstår rekryterar vi delvis utifrån de personer som lagt in sig i intressepoolen. Uppdraget är på heltid och kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har tidigare erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Vidare är du serviceinriktad, har ett trevligt och tillmötesgående sätt och trivs med kundkontakt över telefon. Du ska ha god hand med datorer och behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare vill vi att du har en hög arbetsmoral och inser vikten av en god kundrelation. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Passar detta in på dig? Ansök redan idag, du kan vara vår framtida kundtjänstmedarbetare!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!