Receptionist till modern affärsjuridisk byrå i city

Framtiden · Administration · 30 nov

Om jobbet

Är du en driven och utåtriktad person som gillar att möta människor? Brinner du för service? Då är du personen vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist och konferensvärdinna på byrån kommer du, förutom att ta emot besökare och svara i växeln, göra en mängd olika saker. Sortera och dela ut post, förbereda möten, beställa och lägga upp luncher, göra inköp, boka bud, ta hand om fakturor, förbereda kommande seminarier och events etc. Arbetsuppgifterna är många och varierande! En viktig del är att hålla ordning och fint i konferensrummen samt receptionsdelen.

Din profil

Du får vara med och bidra till byråns framgång på en arbetsplats där kreativitet uppskattas och där enkelhet, tillgänglighet, nyfikenhet är kärnvärden. För att trivas och lyckas i tjänsten som receptionist ska du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vidare behöver du ha god datorvana med särskild tonvikt på Office-paketet. Erfarenhet av liknande tjänster inom både reception, konferens, hotell och café betraktas som meriterande. För att passa som receptionist på denna byrå bör du som person vara positiv, proaktiv och självgående.

Krav;
  • God svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift
  • Officepaketet
Villkor

Arbetsort: Centrala Stockholm
Arbetstider: Heltid, kontorstider. Kvällsarbete förekommer
Start: Omgående tillträde eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Det här företaget rankas som den mest moderna av Sveriges större advokatbyråer och är fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är 175 medarbetare av vilka 125 är jurister. Klienterna är både svenska och internationella medelstora och stora företag, finansiella institutioner och verksamheter från den offentliga sektorn. Sammanlagt arbetar 67 personer kontoret i centrala Stockholm varav de flesta är jurister. Organisationskulturen präglas av gemenskap, hög trivsel med fokus på medarbetarnas välmående.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.