Receptionist till FKP Scorpio

Om jobbet

FKP Scorpio rekryterar en receptionist. Vill du jobba i en bred roll och träffa spännande människor inom livemusikbranschen? Du blir en viktig del av kontorets härliga stämning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FKP Scorpios räkning en receptionist. FKP Scorpio är en av Europas största festivalarrangörer varav ett av de mest aktuella exemplen som de jobbar med just nu är Håkan Hellströms sommarturné. Som receptionist på FKP Scorpio erbjuds du en roll med stor variation i ett trevligt team som verkar inom en dynamisk verksamhet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och FKP Scorpios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos FKP Scorpio.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara den första personen besökarna möter på kontoret. Du kommer att ansvara för allt ifrån växel, posthantering, rese- och hotellbokningar, sammanställning av presentationer, göra mötesanteckningar samt lättare ekonomiarbete.

Tjänsten passar dig som vill sprida the good spririt and the soul of the office. Att exempelvis ha koll på födelsedagar och ordna samt hjälpa alla på kontoret att få en så smidig vardag på kontoret som möjligt är självklart för dig.

Vi söker dig som
  • Kan uttrycka dig på engelska och svenska i tal och skrift på en professionell nivå
  • Har goda kunskaper i Microsoft Office
  • Har en grundförståelse för hur en verksamhet fungerar
  • Det är en fördel om du har ett intresse och förståelse för musik och underhållning. Det är meriterande om du kan tyska men inte ett krav.
Som person är du stresstålig då arbetsbelastningen generellt går upp vid exempelvis biljettsläpp. Då är det viktigt att man kan behålla lugnet och strukturen i arbetet. Som receptionist kommer du att ha kontakt med olika typer av människor med olika bakgrund och du bemöter alla på ett vänligt och professionellt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 75-100%
  • Placering: Löjtnantsgatan, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Josefin Holmström, Recruitment Administrator, josefin.holmstrom@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

FKP Scorpio Sverige är ett dotterbolag till FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbH, Germany. Med moderbolaget i Hamburg har FKP Scorpio utvecklats till Europas största arrangör av festivaler och en av Tysklands största arrangörer av evenemang och lokala konserter.

Den svenska filialen har sedan 2011 utvecklats att arrangera Sveriges största musikfestival Bråvallafestivalen, etablerat Showcasefestivalen Wheres The Music och kan redan titta tillbaka på framgångsrika konserter och turnéer med artister och band som Justin Bieber, Ed Sheeran, Leonard Cohen, Jennifer Lopez, Future Islands, Lana Del Ray, Shawn Mendez, Hans Zimmer, Håkan Hellström m.fl.