Receptionist till expansivt företag i Stockholm

Om jobbet

Söker du efter nästa utmaning? Är du energifull, serviceinriktad och kommunikativ? Då är det dig vi söker till vår kund inom TV/streamingmarknaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco Sweden.

Om uppdraget
Här får du vara med ifrån början och upprätta en helt ny funktion hos vår kund, som flyttar till nya lokaler i centrala Stockholm. Som receptionist är din huvudsakliga uppgift att möta och hälsa besökare välkomna, hänvisa de till rätt person och se till att de upplever service i världsklass.

Arbetsuppgifter:
  • Dörr- och säkerhetsansvar vid in och utpassering
  • Kontakt med vaktmästare
  • Beställning av kontorsmaterial
  • Skötsel av kaffemaskin, skrivare och annan kontorsutrustning
  • Post och bud
  • Lunch- och middagsbeställningar inför möten eller event
  • Behjälplig vid interna och externa event
  • Scanna och koda fakturor
  • Upprätta rutiner och mallar
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom liknande roll och service, gärna från en butik inom premiumsegmentet. Det är meriterande om du har arbetslivs- eller studieerfarenheter inom ekonomi och har arbetat i Palette. Du är en van dataanvändare i MS Office och tekniskt kunnig.
Vidare talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du utåtriktad, initiativrik och har lätt för att skapa goda relationer. Du stimuleras av nöjda besökare, är lyhörd och smidig som person samt mån om att alltid leverera ett kvalitativt arbete.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning 1 november.
Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn caroline.gimmerborn@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.