Receptionist på deltid till spännande företag!

Om jobbet

Om tjänsten

Reception / Telefoni / Växel / Kontor / Administration / Deltid / Service

Söker du efter en deltidstjänst med fokus på service och ett professionellt bemötande? Grattis! Då har vi tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi nu en glad och social receptionist som vill arbeta deltid, måndag-fredag, sju timmar per dag i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är du kundens fösta möte och din uppgift är att visa dem rätt, besvara frågor och tillhandahålla dem med kaffe/te eller annan dryck. Du ansvara även för att besvara inkommande samtal och mail samt sköta systemunderhåll av växel. Vidare tar du hand om allmänna utrymmen och konferensrum och ser till att allting är snyggt och prydligt. I rollen ingår det även att ta hand om viss administration så som post- och budhantering samt vara behjälplig för övriga avdelningar med bland annat fikabröd och luncher.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i reception och med liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
För att lyckas och trivas i rollen som receptionist ser vi att du är serviceminded, positiv och har hög social kompetens. Du bemöter kunder med ett leende och agerar professionellt och representativt. Vi tror att du trivs med att ta ansvar och har en förmåga att se vad som behöver göras. Vidare är du självständig, prestigelös och flexibel i ditt arbete samt ställer med glädje upp och hjälper till där det behövs.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer få din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund belägna i centrala Stockholm. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Kontorsfixarna är ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi bidrar med en unik branscherfarenhet och över 500 medarbetare runt om i landet.