Receptionist på deltid till McDonald's huvudkontor

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med kundbemötande och har en utpräglad känsla för service? Om du också är studerande med ett flexibelt schema kan detta vara rätt tjänst för dig! Just nu söker vi en receptionist på deltid till McDonalds reception på huvudkontoret i Stockholm där du får möjligheten att arbeta i en spännande och fartfylld miljö. Vi går igenom ansökningar löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för McDonalds Sveriges räkning en flexibel receptionist som kan hjälpa till vid behov när ordinarie medarbetare är lediga eller sjuka. Kontoret är placerat utanför Skärholmen ett par minuters bussresa från tunnelbanan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McDonalds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos McDonalds.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att arbeta tillsammans med två ordinarie medarbetare, en som arbetar heltid och en på deltid. Du kommer både att arbeta tillsammans med en kollega samt självständigt i receptionen när du fått en genomgående introduktion.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot besökare och hänvisa dem till rätt person
 • Ta emot samtal i växeln och besvara inkommande mail samt posthantering
 • Beställa och ta emot leveranser
 • Vara allmänt behjälplig för de arbetsuppgifter som kan förekomma i receptionen
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som studerande att skaffa dig ett långsiktigt extrajobb vid sidan av studierna. Du får chansen att utvecklas inom service och administration på ett internationellt företag vilket är meriterande inför din fortsatta karriär.

Vi söker dig som
 • Är studerande och har ett flexibelt schema
 • Kan tala och skriva svenska och engelska flytande
 • Har goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya system
 • Har minst ett års erfarenhet av ett servicerelaterat yrke
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en reception men det är inget krav för tjänsten.

Till denna tjänst kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi framför allt ser att du har en utpräglad känsla för service och viljan att överträffa kundens förväntningar i varje kontakt. Du är ansvarstagande, tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vidare är du representativ och kan uttrycka dig professionellt både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 2 pass i månaden
 • Placering: Vårby, från Skärholmens tunnelbana tar det endast ett par minuter med buss
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 30 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 400 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler.