Receptionist på deltid till företag inom beteendepsykologi

Om jobbet

Är du studerande med ett intresse av beteendepsykologi? Har du tidigare erfarenhet av service och gärna arbetar deltid två eftermiddagar i veckan? Då kan detta vara något för dig. PBM är ledande i Skandinavien inom beteendepsykologi, och deras mottagning vid Kungsträdgården behöver förstärkning i receptionen mellan kl. 15-20 under två vardagar i veckan. Man kommer att ta emot besökare, schemalägga besök och hantera inkommande samtal. Vi söker dig som studerar, är noggrann och förtroendeingivande samt ser detta som en möjlighet att ha ett långsiktigt extrajobb inom en bransch du är genuint intresserad av.

Information om uppdraget

Academic Work söker för PBMs räkning en receptionist på deltid två eftermiddagar i veckan under måndag-torsdag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PBMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta med att ta emot besökare som har inbokade möten för samtalsterapi. Till denna mottagning kommer såväl privatpersoner som personer via företagsförsäkringar för att träffa psykologer och läkare. Hit kommer inte de kunder som är svårast sjuka, utan behandlingar berör oftast utredningar, stress och coaching. Under dagarna bemannas receptionen av en heltidsanställd medarbetare som oftast kommer att finnas på plats de första två timmarna av passet ifall frågor skulle uppstå.

Du kommer att utföra klassiska receptionistsysslor som till exempel att:
  • Ta emot samtal och besökare
  • Hantera tidsbokning i schemasystemet
  • Arbeta med administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som studerar beteendevetenskap eller psykologi och är intresserad av att få en inblick i branschen och en fot in. PBM ser gärna att du är långsiktig och finns intresset finns även möjligheter att utvecklas i tjänsten då bolaget ökade med 50% förra året och planerar att expandera minst lika mycket i år.

Vi söker dig som
  • Studerar på universitet eller högskola med minst två terminer kvar
  • Är en van datoranvändare
Det är meriterande om du studerar eller har läst kurser inom psykologi men det är inte ett krav. Vidare är det meriterande om du dessutom har erfarenhet av vård eller är van vid att hantera sekretessbelagda uppgifter. Som person är du väldigt noggrann då det är otroligt viktigt att schemabokningar blir rätt i systemet. Du ger ett trevligt och förtroendeingivande intryck och trivs i rollen som ansiktet utåt.

Övrig information
  • Start: Början av januari
  • Omfattning: Deltid, två eftermiddagar i veckan kl. 15-20 mellan måndag-torsdag
  • Placering: Kungsträdgården
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

PBM är ledande i Sverige inom beteendepsykologi. De har ett brett utbud av KBT- tjänster och arbetar med bl a utredningar, stress och coaching. Deras mottagning på Kungsholmen är ett av tre i Stockholm och öppnades i oktober 2015. Kontoret inger en trivsam, lugn och diskret miljö.