Receptionist på 50% till välkänd revisionsbyrå i Huddinge

SW · Administration · 25 okt

Om jobbet

Trivs du att ta hand om människor och ser dig själv som en glad, positiv och utåtrikad person som gärna vill arbeta som receptionist? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi letar efter en receptionist på 50% för ett konsultuppdrag under 6 månaders tid. Arbetet är fördelat på halva dagar- antingen förmiddag, mitt på dagen eller på eftermiddagen. Det är dock av vikt att du kan vara på plats varje dag! Du kommer vara anställd av oss på SW men arbeta hos en välkänd revisionsbyrå som har sitt kontor i Huddinge.

Arbetsuppgifter
Du kommer fungera som företagets ansikte utåt då det är dig kunderna först möter på eftersom du tillsammans med en kollega kommer ha delat ansvar över receptionen. Du kommer att hälsa kunderna välkomna, ta hand om dem och visa dem till rätt plats. Du kommer även att förbereda inför möten och beställa fika och lunch efter behov. Den mesta av din kundkontakt kommer att vara face to face men du kommer även att se över inkomna samtal och hjälpa kunderna fram till rätt person. Du kommer också att arbeta administrativt och arbeta med beläggningsplanering. Du kommer att välkomnas till en härlig grupp där stämningen är gemytlig och där alla bryr sig om varandra.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du har arbetat något år med liknande arbetsuppgifter inom kundtjänst/reception och administration. Har du arbetat i en reception innan är detta också meriterande. Vi letar efter dig som vet vad bra kundservice är men som också gillar att arbeta administrativt! Du ska vara serviceminded, glad och öppen. För att klara den här rollen på bästa sätt behöver du också vara flexibel och se vad som behöver göras. Du kommer arbeta självständigt och därför ska du inte vara rädd för att ta tag i saker om du ser saker som behöver göras. Koncernspråket är svenska så du bör vara flytande i svenska men det kan förekomma engelsktalande kunder vilket gör att det är lämpligt att du pratar en realtiv bra engelska. Du bör vara van att arbeta i Officepaketet.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start snarast och sträcker sig initialt 6 månader med anställning hos SW. Uppdraget är på 50% och man förväntas arbeta halva dagar varje dag under veckan. Kunden är dock flexibel om det är morgon, mitt på dagen eller på eftermiddagen men det är av vikt att du kan arbeta varje dag! Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!