Receptionist med kontorsansvar till Bystronic

Om jobbet

Brinner du för att ge förstklassig service och trivs i en roll med många kontaktytor? Har du tidigare arbetat inom service och vill ta nästa steg som receptionist med kontorsansvar? Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bystronic´s räkning en receptionist med kontorsansvar. Nuvarande receptionist går vidare inom företaget och Bystronic behöver därför en ersättare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bystronic´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bystronic. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att ha kontorsansvar vilket innebär ett brett ansvarsområde inom såväl inköp av kontorsmaterial som ansvar för den dagliga driften i receptionen. Du kommer att ansvara för kaffemaskiner, säkerställa en ren och trygg arbetsmiljö för de anställda och agera kontaktperson gentemot exempelvis städ- och fastighetsbolag. Vidare kommer du att arbeta med sedvanliga receptionistuppgifter så som att ansvara för växeltelefonen, ha hand om posthantering, ta emot besökare och vara behjälplig i samband med konferenser och kundevent. Rollen kan även innebära andra typer av administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som har en hög servicekänsla och som trivs med att vara spindeln i nätet. Du har tidigare erfarenhet inom service, och vill fortsätta arbeta med att bemöta människor och ha en roll med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat yrke, förslagsvis som receptionist där du arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, eftersom kommunikationen sker på båda språken
  • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra, då du kan komma att bli behjälplig med administration för att stötta upp ekonomiavdelningen.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du besitter en god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera dina arbetsuppgifter och kan se vad som behöver göras. Du trivs i en roll med många kontaktytor och brinner för att ge bästa möjliga service både till dina kollegor och till företagets kunder.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: 6 månader med god chans till förlängning/överrekrytering.
  • Placering: Rosersberg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning och erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system. Bystronic är specialiserade på CNC laser- och vattenskärmaskiner samt kantpressar.
Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som i sin tur ingår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum, har ca 60 anställda och omsätter runt 400 MSEK. Bolaget sitter i trevliga lokaler i Rosersbergs industriområde.