Receptionist/Kontorsansvarig (vikariat)

Om jobbet

Brinner du för service? Då har vi en ledig plats för dig omgående!

Vi söker en receptionist/kontorsansvarig som utöver traditionella receptionistsysslor som att ta emot besökare och hantera telefonväxeln, kommer att ansvara för kontoret; det vill säga hålla ordning, fixa med kaffe- och konstorsmaskiner, beställa kontorsmaterial, servera luncher, hantera telefonabonnemang, boka resor m.m. Andra delar i rollen är att fixa allt praktiskt runt våra events och konferensresor samt upphandla tjänster som ex. städning och bud.

Vem är du? Du är framförallt en prestigelös optimist som älskar att ge service! Är du sessutom initiativrik, proaktiv, ansvarstagande, noggrann och utåtriktad så passar du perfekt för rollen. Du måste brinna för att få vårt kontor att fungera på bästa sätt. Du ser en utmaning i att lösa problem som dyker upp och gillar att vara spindeln i nätet.

Vidare behöver du ha mycket god datorvana, särskild tonvikt på MS Office. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift och har du körkort är det ett extra plus.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där det jobbar ett härligt gäng som tycker om att ha roligt tillsammans. Vi sitter i vackra lokaler på Norr Mälarstrand som just nu håller på att byggas om. Här finns också unika faciliteter för våra medarbetare.

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 31 mars, med eventuell möjlighet till förlängning. Skicka din ansökan snarast då urval görs löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Med utgångspunkt i framtida behov arbetar vi med lokaler, fastigheter och människor i syfte att bidra till våra kunders framgång. Vår ambition är att skapa en arena där de bästa medarbetarna vill arbeta, umgås och utvecklas. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur är en viktig hörnpelare för att få detta att hända. Våra ledord är passion, närvaro och resultat.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var