Receptionist

Alumni · Administration · 11 nov

Om jobbet

Om tjänsten

reception, receptionist, kundbemötande, service, kontor, city

Nu söker vi en professionell receptionist med fingertoppskänsla! Är du den som tar egna initiativ, har öga för detaljer och vet vad ordning och reda innebär? Då behöver det här företaget dig! Har du själv krav på hög service och kundbemötande, då kommer du att leverera i den här rollen! Heltid med start omgående.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund ansvarar du och din närmsta kollega för kontorets reception samt att gemensamma ytor och lokaler alltid ser representativa och prydliga ut. Du välkomnar alla gäster och besökare på ett professionellt sätt samt svarar på inkommande samtal i den mobila växeln. I rollen ingår även administrativa uppgifter såsom scanning, inbindning av noteringar och dokumnet, print, nyckelbrickor mm. Receptionen ansvarar för mat- och materialbeställningar, förbereder fika- och lunchbrickor inför möten, därför behöver du ha god koll på outlook och kommande agenda.

Kvalifikationer

Här blir en del i ett företag med framåtanda, puls och sammanhållning. Med din kollega är ni med och skapar trivsel och en positiv stämning. Ditt engagemang och driv kommer uppskattas!
Du är social och representativ och kan på ett proaktivt sätt driva ditt arbete framåt. Det här är en rörlig roll och du får möjligheten att på ett flexibelt sätt vara ute i hela organisationen. Här är det viktigt att du är handlingskraftig för att klara av eventuella stressade situationer. Det är meriterande om du arbetat i en serviceroll tidigare och du har vana att bemöta kunder. Du är administrativ och behärskar såväl svenska som engelska i tal- och skrift. Att ge god serivce är för dig en självklarhet och du har en förmåga att göra det lilla extra som får din omgivning och dina kollegor att trivas! Du har en mycket god samarbetsförmåga, skinn på näsan och ett prestigelöst förhållningssätt.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidarebasis. Du blir anställd av oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Tillsättning på tjänsten är omgående, dock senast v 45 så skicka din ansökan idag! Urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Vårt kundföretag sitter i fina lokaler i World Trade Center i centrala Stockholm. Här får du möjlighet att arbeta i en tempofylld och innovativ miljö.