Receptionist (student) 50% Stockholm

Om jobbet

Studerar du och letar efter ett arbete att kombinera med dina studier? Nu söker vi en receptionist på deltid till våran kund i Kista.

Om arbetet
I receptionen består arbetsuppgifterna av att svara i växeln och ta emot besökare. Vidare kommer du arbeta med service gentemot kollegor och besökare, exempelvis genom att boka hotell och taxi. Du kommer arbeta i en internationell miljö där koncernspråket är på engelska.
I arbetsuppgifterna ingår även att ta emot post och bud.

Om dig
Du som tidigare har arbetat inom service, så som butik eller restaurang kommer snabbt komma in i rollen. Är du dessutom servicemedveten samt har en förståelse för vikten av ett gott bemötande kommer du att trivas och lyckas bra i rollen som receptionist. Som person är du självgående, social och positiv. Du talar och skriver flytande i Svenska och Engelska.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Tjänsten är på 50% och vi söker dig som är studerande. Arbetstiderna är måndag till fredag 13.00 - 17.00. Arbetsort Kista

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn caroline.gimmerborn@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.