Randstad söker en bemanningsassistent i Södertälje

Randstad AB · HR & Personal · 11 dec

Om jobbet

Randstad söker en bemanningsassistent inom affärsområdet Randstad Inhouse Services, med placering hos vår uppdragsgivare Scania i Södertälje. Ta chansen och kom till oss och vidareutvecklas i ett av världens största bemannings- och rekryteringsföretag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bemanningsassistent är din huvudsakliga uppgift att supportera bemanningsansvariga i det dagliga operativa arbetet med att organisera bemanningen hos vår uppdragsgivare Scania. Arbetet innefattar bland annat orderläggning, bokningar i IT-system, frånvarohantering och delansvar för den dagliga dialogen med Scania, kandidater samt konsulter. Du kommer även vara behjälplig med att sköta konsult- och utbildningsadministration, söka efter nya konsulter samt vara delaktig i olika kundprojekt.

Du kommer att rapportera till vår Senior Account Specialist på plats och arbeta i ett team med bemanningsansvariga och processutvecklare på plats hos Scania.

Din bakgrund

För rollen som bemanningsassistent krävs att du har erfarenhet från administrativt arbete. God telefonvana är starkt meriterande. Gymnasieexamen inom relevant område, goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav likväl som goda kunskaper i engelska.

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen som bemanningsassistent arbetar du strukturerat med administration och har förmågan att vara flexibel i ett högt arbetstempo. Du tycker om att skapa relationer och prioriterar i första hand kunden, kandidaterna och konsulterna. Du är positiv, engagerad och driven samt tycker om att ta initiativ till förbättringar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Göransson 072- 988 98 66 eller Agneta Löfgren 070-926 19 30. Intervjuer kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.