Rail & Road söker Arbetsledare inom banteknik

Om jobbet

Brinner du för att leverera hög service och kvalitet till kunder? Då har vi jobbet för dig!

Vi har ett flerårigt drift- och underhållskontrakt för Lidingöbanan och Spårväg City. Teamet, som idag består av 11 medarbetare, arbetar med alla slags järnvägssystem - höghastighetståg, sträckor med blandad trafik, högt belastade pendeltågsnät och tunnelbanesystem samt system för lätt spårtrafik. Vi bygger och underhåller inom enskilda infrastruktursområden, som elektrifiering, signal och tele.

Du kommer i huvudsak att organisera material och resurser, leda och fördela arbetsuppgifter till personal och UE samt instruera dina medarbetare. Du ska också bistå företagsledning vid implementering av nya metoder och system. Du ska skydds- och säkerhetsplanera arbete samt verka som tillsyningsman.

Beredskap och nattarbeten förekommer.

Det finns även möjlighet att jobba i projekt under perioder i övriga norden.

Vi önskar att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss, då vi eftersträvar att vår personalsammansättning, ska spegla samhället i övrigt.

Du har erfarenhet från arbetsledande/projektledande befattning inom anläggning eller minst 5 års yrkesvana i banteknik eller motsvarande. Meriterande är om du tidigare jobbat inom SL's anläggningar

Då tjänsten innefattar arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven samt krav på att du har B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter, även i andra teknikgrenar.

Meriterande är kunskap i några av nedanstående områden:
  • Heta arbeten
  • Utbildning i Arbete på väg
  • Utbildning som TSM
  • Entreprenadjuridik
  • C-körkort
Som person
  • är Du flexibel, jobbar strukturerat och upprätthåller god service och kvalitet
  • är Du affärsmässig och har ett gott entreprenörskap
  • har Du en hög administrativ och organisatorisk förmåga
  • är Du en mycket god lyssnare och har förmågan att skapa engagemang och få dina medarbetare "med på tåget".
Jobbfakta
Kontakt

Ring Robin Mukkala, 072 709 71 65

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.