QC Analyst sökes till Cepheid i Solna!

Om jobbet

Adecco Life Science söker nu en QC Analyst till Stability & Transfer gruppen hos vår kund Cepheid i Solna. Är du BMA, molekylärbiolog eller biomedicinare och trivs med laborativt arbete? Är du noggrann, metodisk och har en förståelse för spårbarhet och dokumentation? Har du praktisk erfarenhet av realtids-PCR? Då kanske det är just dig vi söker! Uppdraget är ett konsultuppdrag med placering i Solna och med omgående start. Då arbete med rekrytering sker löpande kan uppdraget komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut så tveka inte med din ansökan! Vi ser gärna nyutexaminerade.

Din arena
Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser.

Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Wahington. Cepheid AB som ingår i Cepheidkoncernen, är beläget i Solna och har ett hundratal anställda inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Inom Stability & Transfer är gruppens uppdrag att introducera nya diagnostikprodukter samt att fastställa hållbarheten för dessa.

Som QC Analyst i Stability & Transfer gruppen kommer du att:
  • Delta i validering av nya metoder och diagnostikprodukter.
  • Vara delaktig i planering av hållbarhetsstudiernas upplägg.
  • Ansvara för att genomföra hållbarhetstester, i huvudsak med hjälp av realtids-PCR.
  • Analysera och dokumentera validerings- och hållbarhetsdata.
  • Vid behov vara behjälplig i utredningar relaterade till de pågående studierna.
  • Du planerar ditt dagliga arbete självständigt, men arbetar i ett team där alla hjälps åt.
En del av arbetet bedrivs i projektform.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad BMA/ molekylärbiolog/ biomedicinare eller motsvarande.Erfarenhet av realtids-PCR och liknande arbetsuppgifter ses som meriterande, likaså arbete i enlighet med GMP.Eftersom företagets dokumentation och kommunikation kan förekomma att ske på både svenska och engelska ser vi att du behärskar båda språken mycket väl i både tal och skrift.Du behöver ha grundläggande kunskaper i Word och Excel för att klara av dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt.

Personliga egenskaper
Som person är du är noggrann, strukturerad och metodisk. Vi förutsätter att du trivs med laborativt rutinarbete samtidigt som du har förmågan att vara flexibel då snabba omplaneringar i arbetet kan ske. Vidare ser vi att du är självständig i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och ser samarbete som ett sätt att tillsammans föra företaget framåt.

Är du intresserad?
Tveka inte med din ansökan! Då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt sker rekrytering löpande under ansökningstiden och rollen kan därför tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10.

Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail men har du frågor rörande tjänsten kontakta Heidi Pettersson, heidi.pettersson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Kemi, Fysik & Biologi
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.