Pulverlackerare till modern tillverkning av metallprodukter

Om jobbet

Har du erfarenhet av pulverlackering eller kunskaper inom CNC? Vill du jobba på en toppmodern verkstad och få utveckla dina logiska egenskaper? Då är tjänsten som pulverlackerare tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som pulverlackerare finns möjlighet att styra över sina egna arbetstider. Du pulverlägger plåt och metall med hjälp av automatiserade maskiner. Dessa maskiner är moderna och din uppgift som pulverlackerare är att ställa in dem rätt i förhållande till orderspecifikationer. Orderspecifikationen innehåller mått och en färgkod. Det är din uppgift som pulverlackerare att se till att nyansen och mättnaden i färgen stämmer överens med ordern. Vidare ansvarar du också för maskring, upphängning, slipning och övrig efterbearbetning.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som pulverlackerare krävs att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du behöver också någon slags teknisk bakgrund från exempelvis gymnasiet eller tidigare förvärvad erfarenhet från praktik-, sommar- eller extrajobb. Har du tidigare erfarenhet av enklare programmering i maskinspråket CNC eller kunskaper om ritningslära är det meriterande och mycket uppskattat. Så även den

Villkor

Arbetsort; Stockholm, Kungsängen
Omfattning; Heltid
Startdatum; Enligt överenskommelse
Lön; Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Företaget är en del av en större koncern. Moderbolaget tillverkar värmepumpar och var pioniärer på marknaden när det gäller bergvärme. De gör alla led i processen från svetsning till svarvning, färgning och slutligen leverans.

På verkstaden i norra Stockholm arbetar 26 personer med att leverera plåt- och metallprodukter till olika kunder. Stora och återkommande exempel på kunder är hissleverantörer och bilinredningsfirmor.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.