Pulsen integration söker en driven Licenssäljare - Pulsen Integration

Om jobbet

Känner du att du vill ha en ordentlig utmaning? Vill du vara med på en spännande resa i en stor nationell organisation? Som licenssäljare på Pulsen ansvarar du självständigt för att driva och utveckla din kundportfölj inom området Licens. Du driver dina affärer från första samtal till avslut och därefter vidareutvecklar och breddar du dina relationer. Du har förutom med dina kunder ett nära samarbete med partners som är en viktig kugge i din försäljning. Din utgångpunkt är ljusa och fräscha lokaler i Bergshamra.

För att vara framgångsrik hos oss på Pulsen är du en driven person som är duktig på att bygga relationer, både internt och externt. Du älskar att göra affärer och du letar ständigt efter nya möjligheter att komma vidare.

Vi erbjuder:
  • En självständig roll med stor frihet under ansvar
  • Möjlighet till att vara med och driva utvecklingen framåt
  • Möjlighet att arbeta med de bästa i branschen, i en organisation med kraft och visioner
  • Ett etablerat IT- företag med starkt varumärke
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har ett antal års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från IT - branschen
  • Motiveras av tuffa utmaningar
  • Är målinriktad och tar stort eget ansvar
  • Har en egen motor och är duktig på att driva affären framåt
  • Är duktig på att skapa långsiktiga relationer
MERITERANDE:
  • Tidigare jobbat med försäljning av licenser
Är du en kommunikativ säljare med driv, passion och en målmedvetenhet utöver det vanliga. Då är du kanske rätt säljare för oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra, på tel: 076-5259038 eller via mail: petra.bruna@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ansök här knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Om Pulsen
Pulsen grundades 1964 och 50 år senare är vi ett av Sveriges största IT-företag och har uppdragsgivare inom alla branscher. Vi har framgångsrikt tagit oss genom revolutionerande förändringar i branschen, genom att fokusera på våra kunder och utforma tjänster, system och produkter i takt med våra kunders behov. Avgörande har alltid varit vår vilja att lära känna våra kunders verksamheter, utan och innan. Det är den viljan som har resulterat i spetskompetenser hos våra medarbetare, och i skräddarsydda lösningar för varje kunds behov. Vårt mål är att leverera någonting som skapar ett värde och ger en tydlig effekt hos våra kunder, samt överträffar deras förväntningar. Läs mer: www.pulsen.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget