Prospekterare inom nät & fiber till telekombolag i centrala Stockholm

Om jobbet

Palm & Partners söker nu för kunds räkning en Prospekterare som kommer att jobba med ombyggnationen av fibernätet mot villaägare. Kunden är ett ledande telekombolag med moderna lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå på heltid i åtminstone 1 år.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I din roll som prospekterare kommer du att jobba med prospektering av kundens utbyggnation gällande fibernät. Du kommer bland annat att ha kontakt med kommuner och andra instanser gällande bygglov, eller mot trafikverket får du diskuterar huruvida vissa vägtyper kan grävas av och när det då kan göras med mera. I rollen kommer du ta fram enklare kostnadsberäkningar via ett förbestämt kostnadsschema där du jobbar med kartor för att nå kostnadsförslag för dragningar av fibernät.

Erfarenhet
Relevant utbildning för tjänsten. Gymnasial alternativt eftergymnasial. Du har tidigare jobbat med tillståndsansökan ex trafikverket, kommuner och bör ha en kännedom om fibermarknaden. q
Du ska tidigare ha erfarenhet av att dokumentera i DP/COM. Det är meriterande om du arbetat i diverse Gis-system/Kartsystem samt om du har goda kunskaper i Excell.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen som prospekterare hos vå kund bör du ha lät att ta kontakt med andra såväl externa parter som externt. Du är öppen, social och ett personligt driv. Vi ser gärna att du är intresserad av telecom och fibernät i stort.

Lön och anställningsvillkor
Provanställning och fast månadslön
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Mejla eller ring Linus Lindersjö, 0708-39 87 31

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.