Proposition Manager SME

Telenor · Marknadsföring · 16 dec

Om jobbet

Proposition Manager SME

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill arbeta med marknadsföring, customer experience och affärsutveckling av digitala tjänster och produkter. Och det i en värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Proposition Manager SME på Telenor?
Som Proposition Manager SME ansvarar du för att ta fram och utveckla marknadskoncept inom mobiltelefoniaffären mot SME segmentet (företagssegmentet 0-99 anställda). Jobbet innebär kreativt samarbete med de flesta funktioner inom Telenor Business. Du leder t.ex arbetet med att skapa marknadskoncept, marknadskampanjer och effektmål, att sätta vår marknadsplan samt att ständigt utveckla de smartaste säljverktygen tillsammans med teamet inom marknad och försäljning. Du jobbar också tillsammans med våra Telenorbutiker för att driva försäljningen framåt inom SME-segmentet men kommer även att arbeta med övriga säljkanaler inom SME, som utöver våra butiker även är vår webb, kundservice, telesälj, externa återförsäljare och direktsälj. Du ansvarar för all prospektering inom SME segmentet.

En naturlig del av ditt jobb är att utveckla affären!

Du får...

Vara del av ett ambitiöst, kreativt team som utgör navet i vår affär. Du kommer att vara delaktig i lansering av kampanjer, hålla utbildningar och hela tiden jobba med kunden i fokus. Det är viktigt för oss att skapa utrymme för ständigt lärande och för att ligga i framkant vad som händer på marknaden.

I rollen kommer du verkligen ha möjlighet att göra skillnad och jobbar direkt mot våra ledningsgrupper. Du är en av de som kommer se till att vi vinner kampen om kunderna.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Civilekonom eller Industriell ekonom (civilingenjör)
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom marknadsföring
  • Erfarenhet av projektledning/-koordinering med flera "stakeholders"
  • Erfarenhet av affärsanalys, business case samt enklare finansiell modellering
Det är också bra om du:
  • tidigare jobbat med den svenska företagsmarknaden
  • har erfarenhet av att leda människor oavsett formellt eller informellt ledarskap
  • tagit fram och lanserat marknadskampanjer
Som person är du duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter, relationer och använder det för att nå våra mål. Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Kanske får du även höra att du talar med auktoritet och övertygelse när du håller en prestation?

Då rollen bygger på bra samarbete är det viktigt att du jobbar effektivt med andra, delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information samtidigt som du stödjer andra. Du fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av egna aktiviteter.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Erik Irestål, rekryterande ledare, 070-9335541 eller erik.irestal@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Business ansvarar för försäljning av heltäckande kommunikationslösningar till företagskunder och offentlig sektor. Med kundens upplevelse i fokus och högsta affärsnytta erbjuder vi mobil och fast telefoni, datakommunikation, driftstjänster och Cloudtjänster.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var