Projektutvecklare, Stockholm

Om jobbet

Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Bolaget är under stark tillväxt och erbjuder ett öppet företagsklimat och en prestigelös kultur.

Nu söker vi en driven och erfaren medarbetare med dokumenterad erfarenhet som självständigt kommer leda, strukturera och driva detaljplaner för primärt bostäder men även kommersiella lokaler och utemiljöer. Projekten är i Storstockholm och Mälardalen.


Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Leda, strukturera och driva detaljplaneprocessen tillsammans med kommunen fram till antagen detaljplan.
  • Ansvara för framtagande av projektprogram baserat på marknadsanalys.
  • Ansvara ekonomiskt för hela projektet.
  • Tillsätta en projektgrupp inklusive upphandling av konsulter.
  • Ansvara för framtagande av för projektet erforderliga avtal.
  • Vara behjälplig då planavtal och exploateringsavtal tecknas med kommunen.
  • Ansvara för kvalitets- och miljöarbetet i projektet.
  • Bidra till verksamhetens utveckling
Erfarenhet och utbildning
Du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet av projektutveckling och gärna av själva detaljplaneprocessen. Du har erfarenhet av att se helheten bostadsaffären och kunskap gällande nyproduktion av bostäder. Du har erfarenhet av projektekonomi samt arbete med myndigheter i olika skeden av byggprocessen. Lantmäterikunskaper samt erfarenhet från inköp och entreprenadjuridik är meriterande. För tjänsten är det meriterande om du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller en utbildning inom projektledning. B-körkort och god datorvana är nödvändigt.

Personligt
Du har ett stort engagemang och brinner för att utveckla staden och att bygga attraktiva bostadsområden med kvalitativa bostäder. Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du är lösningsorienterad och seriös i kvalitet och utförandet. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att genomföra projekt med hög kvalitet och god ekonomi. Du är social och öppen i dina kontaktytor, både internt såväl som externt. Du kan sätta dig in i kundens behov och är affärsmässig i ditt agerande.

Du är en stark lagspelare och öppen för förändring.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Vi vill att du kliver fram och utvecklar den organisation du tillhör och verkar i. Vi jobbar i en kreativ miljö där nyfikenhet och modet att göra annorlunda uppmuntras. Vi skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att hitta nya utmaningar och utveckla sig. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.

Placeringsort: Stockholm

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta affärsutvecklare Erik Holmgren på telefon 08-50 88 37 22

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 december.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. Inom Balderkoncernen finns varumärkena Balder och Din Bostad.